Om oss

Familjärt  med fokus på utveckling

Gutepool är ett familjärt företag med starkt fokus på utveckling inom formbygge och allt inom glasfiber. På ön Gotland samt vår fabrik i smålandsstenar hittar du våra produktionsanläggningar. Totalt har vi numera 2000 m² produktionsyta.

Vi tillverkar formar och pooler i glasfiber för både återförsäljare samt till privatpersoner. Vår flexibla produktionsprocess gör att vi har väldigt få begränsningar. Och vår erfarna personalstyrka som kommer från generationer inom bygg och båtbranschen. Detta ger oss en bred kompetens. Vi kan leverera kompletta pooler som idag är 4 , men från Mars 2020 så kommer det finnas 6 olika pooler. Vi kan även tillverka båtar samt campers till pickuper, vi har egna chaufförer och levererar till önskad plats.Historia:

Att bygga pooler startade 2009. Detta efter att båttillverkningen för Nimbus lämnade Gotland. Att Bygga båtar går i generationer hos Johnnys familj.  Så att fortsätta med detta var naturligt för Johnny. Sedan dess så har det byggts allt från båtar, pooler, campers till pickuper och båtblommkrukor till kommuner.  2012 fick Johnny kontakt med rörläggaren Jonas Sjöström från Kullavik som i början var intresserad av en pool. Men dom hade massor gemensamt och Jonas blev snabbt en del utav familjen.

2020 blev dom kompanjoner och startade JN konstruktion AB och varumärket Gutepool, då investerade dom i ytterligare en fabrik i Smålandsstenar, och ökade därmed avsevärt lokalyta och kapacitet.

Idag så arbetar dom men vänner och familj och önskar att detta företag går i generationer.