Utvecklingsavdelningen Gutepool

Uppdateringar från Utvecklingsavdelningen kommer efter Påskledigheten.

På Gutepool så jobbar vi ständigt med att utvecklas!!

Några av våra senaste projekt som vi skapat ihop med våra vänner och andra underbara företag.

Självbärande pool är detta möjligt ?

Ja som sagt vi har lyckats att skapa en helt självbärande glasfiberpool så nu behöver du inte byta din Liner vart 10 år. Istället så köper du en glasfiberpool i vinylester från Gutepool. Vi tillverkar själva våra pooler i Sverige. Och all vår personal kommer från båttillverkningen så 100% handgjort och inte att jämföra med billiga importpooler i glasfiber.

In och kika på våra pooler och samtliga kan får som 100% självbärande !! Även vår största pool Lauter.

Osmos/Böldpest

Vi har ingen erfarenhet av detta då vi arbetar med vinylester samt i våra självbärande pooler Divinycell. Vi skulle aldrig sprutisolera våra pooler. Detta då sprutisolering är öppna porer som bara längtar efter att suga åt sig vatten. Vi lägger krutet på att skapa hållbara unika produkter och vi behöver inte sprutisolering för att våra pooler skall vara stabila.

Divinycell använd för hållfasthet i båtar,fartyg,rymdfartyg ja allt som kräver rå styrka utan att väga för mycket.

Säkerhet för poolen

Kan man känna sig lugn när man skaffat pool ? Detta tänker säkert alla ? Men svaret är ja !! Gutepool håller på att utveckla en app som kan sköta allt i din pool. Som lampor,pump,värme. Ja allt du kan tänka dig !! Och det bästa av allt är att vi har skapat ett larm som går i din mobil om någon närmar sig din pool,badar eller trillar i poolen. Detta med hjälp av ingjutna rörelsegivare en ytlaser . Samt andra unika egenskaper.

Vi går allt för att ni skall känna er trygga i ert val av köp utav pool. Så tänk att ha en pool som knappt behöver rengöras behöver mindre kemikalier och som håller 8 gånger längre en en Linerpool för samma summa.

Så tänker ni köpa pool ? Köp Svenskt och köp Gutepool. Varför köpa import och stödja andra när man kan köpa Svenskt och få Svensk support.

Gutepool logo