Renovera sin Glasfiberpool

Fördelarna med Glasfiberpooler är många. Du har materialet som är helt magiskt att arbeta med samt tål hur mycket som helst om man tillverkar på rätt sätt.

Många gör tyvärr inte detta utan tummar på kvalitén då priset skall vara så lågt som möjligt. Detta resulterar sig ofta i Böldpest/osmos eller sprickor i trappor mm.

Men man försöker dölja denna tunna konstruktion och spruta skum på utsidan poolen och säga att poolen är isolerad. Vi har inga goda erfarenheter utav att skumma pooler även om detta målas över med färg.

Därför har vi valt att inte skumma våra pooler utan vi bygger gedigna pooler utan skum och målar dessa utvändigt med samma princip som invändigt. Det är därför våra pooler klarar av att stå ovan mark till skillnad mot importerade pooler. Detta då skummet inte tål UV Ljus.

Till det roligare !!

Fredrik ringde till oss på Gutepool och berättade att han råkat använda för mycket klor i sin pool. Vi bad att få in lite bilder av Fredrik. När bilderna kom så var poolen ändå ganska fräck då den nästan hade lite mosaikfeeling.

Men han önskade hjälp utav oss, men ville göra jobbet själv.

Vi skrev en handlingslista och en TO DO list som han använde sig utav. Och några samtal senare.

Se skillnaden på före och efter hans gedigna arbete !!!

Så Varför byta Liner vart 8e år och betala hutlösa pengar när man kan måla och renovera sin pool själv för en jätteliten summa.

Bättre service kan man inte få!!! Och på en helg dessutom. Jag kan skarpt rekommendera Gutepool till alla som vill köpa pool.

Gutepool logo